Indeling bungalow 'TABERNA'.

Benedenverdieping:
Hal, badkamer met douche, wc, wasmachine en droger, slaapkamer met 2-pers. bed , wastafel en grote linnenkast. Een grote woonkamer met zithoek, eethoek en open keuken ( incl. koelkast, vaatwasser en combimagnetron ) en trap naar boven. In de woonkamer staat de houtkachel waarvan u gebruik kunt maken. Er is ruim voldoende droog stookhout aanwezig. In het schuurtje staat een vrieskast.

Bovenverdieping:
Een grote en een iets kleinere slaapkamer met ruime dakkapel, beide kamers met elk twee bedden en twee  onderschuifbedden en opbergkastje.

Verder aanwezig:
Tuinstoelen, tuinparasol, fietsstoeltjes, kinderstoel, badje, campingbedje.
Er zijn kruiden aanwezig, waarvan u gebruik kunt maken. Maakt u iets op dan graag aanvullen.
Er zijn handdoeken, washandjes, theedoeken en keukendoeken aanwezig. U kunt er gewoon gebruik van maken. Wilt u ze zelf wassen op 60 ̊ en weer netjes terugleggen?
Wilt u zelf wat meenemen voor de laatste paar dagen, zodat u alles schoon achter kunt laten in de kast?
Als u de hoeveelheid zoveel mogelijk beperkt, kunt u de laatste handdoeken ook in de  droger doen. Ze worden voor u opgeruimd.
Naast de bungalow is buitenberging met daarin de houtopslag, In de buitenberging staan fietsen. U kunt daar kosteloos gebruik van maken. Wel vragen we van u eventuele schade zelf te (laten) repareren, zodat onze volgende gasten er ook gebruik van kunnen maken.


Klik op de foto's voor een vergroting.